Obilježavanje Dana Krapinsko-zagorske županije

Autor

Svečanom sjednicom Skupštine, danas će u Zlatar Bistrici biti obilježen Dan Krapinsko-zagorske županije. Osim prilike za

logoVELIKI_600_400.jpg

Svečanom sjednicom Skupštine, danas će u Zlatar Bistrici biti obilježen Dan Krapinsko-zagorske županije. Osim prilike za osvrt na proteklu godinu i ostvarene rezultate, na svečanosti će ujedno biti uručena i županijska priznanja.

Polaganjem vijenca u 9 sati na Gradskom groblju u Krapini odat će se počast svima zaslužnima koji više nisu sa nama te tim činom započinje obilježavanje Dana Krapinsko-zagorske županije.

Sveta misa služit će se u Župnoj crkvi u Zlatar Bistrici, a svečana sjednica Županijske skupštne KZŽ zasjedat će u Sportskoj dvorani Osnovne škole u Zlatar Bistrici.

Dobitnik najvišeg priznanja, Plakete za životno djelo, ove je godine Ivica Cerovečki, istaknuti gospodarstvenik iz Krapine.

Nakon svečanog dijela sjednice bit će predstavljena monografija tradicijskih i umjetničkih obrta Krapinsko-zagorske županije, o čemu će više govoriti predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec.

NAjčitanije