Održana 9. sjednica Županijske skupštine

Autor

Na 9. sjednici Županijske skupštine koja se održala 11. rujna 2006. godine, prihvaćene su se sve točke dnevnog reda. Ta

zupskup200.jpg
Na 9. sjednici Županijske skupštine koja se održala 11. rujna 2006. godine, prihvaćene su se sve točke dnevnog reda. Tako je na sjednici primljeno Izvješće Hrvatskih voda, Vodnogospodarskog odjela za vodno područje sliva Save, Vodnogospodarske ispostave za slivno područje Krapina-Sutla o ostvarenju prihoda slivne vodne naknade i realizaciji radova na slivnom području «Krapina-Sutla» u 2005. godini i Plan upravljanja vodama za 2006. godinu i daje se podrška VGI za slivno područje Krapina-Sutla vezano uz izgradnju sustava obrane od poplava na području Županije.

Tako su na sjednici prihvaćeni Pokazatelji socijalnog stanja i Izvješće o aktivnostima za poboljšanje stanja socijalne skrbi, a osim toga podržan je progam djelovanja za mlade i izmjene Odluka o mreži osnovnih škola na području Krapinsko – zagorske županije.
Također je podržana izmjena Odluke o rasporedu dodijeljenih sredstava za decentralizirane funkcije između zdrastvenih ustanova za 2006 godinu.

Na istoj sjednici prihvaćeno je Izvješće o radu Zagorske razvojne agencije za prvu polovicu 2006. i Izvješće o provedenim aktivnostima na radu Regionalnog operativnog programa, te polugodišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Krapinsko-zagorske županije za razdoblje siječanj-lipanj 2006. godine. Jasminka Marija Cerc izabrana je kao nova članica Županijskog poglavarstva Krapinsko-zagorske županije umjesto dosadašnjeg Dragutina Jurinjak koji je razriješen dužnosti.

NAjčitanije