[PA ZAŠTO?] Oštetio drvenu lovačku čeku te hranilicu za divljač

Policijska uprava Krapinsko-zagorska objavila je podatke o događanjima tijekom vikenda.

policija

Policijska uprava Krapinsko-zagorska objavila je podatke o događanjima tijekom vikenda.

Izdvajamo jedno oštećenje tuđe stvari i to zaista neobično.

U razdoblju 20. ožujka do 2. travnja 2022. godine, u Hromcu, nepoznati počinitelj je srušio i oštetio drvenu lovačku čeku te hranilicu za divljač, čime je lovačko društvo oštećeno za materijalnu štetu od više tisuća kuna. 

Od ostalih događanja:

KRIMINALITET

Evidentirano je jedno kazneno djelo teške krađe.

TEŠKA KRAĐA

Jučer, 3. travnja 2022. godine, prijavila je 68-godišnja hrvatska državljanka kako joj je u natrag nekoliko dana nepoznati počinitelj iz nenaseljene obiteljske kuće u Stubičkim Toplicama otuđio perilicu rublja, čime je oštećena za materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna.

PREKRŠAJI

Evidentiran je jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

OSTALI DOGAĐAJI

Evidentiran je jedan požar na građevinskom objektu.

POŽAR NA GRAĐEVINSKOM OBJEKTU

Jučer, 3. travnja, u jutarnjim satima izbio je požar u obiteljskoj kući u Zaboku u vlasništvu 67-godišnjeg hrvatskog državljanina. Obavljenim očevidom policijskih službenika i inspektora za zaštitu od požara utvrđeno je kako je do požara došlo uslijed prijenosa topline s električne grijalice na predmete koji su se nalazili pored grijalice. Požar je izbio u prostoriji u prizemlju kuće, te su uslijed požara izgorjele sve stvari koje su se nalazile u prostoriji, a ostale prostorije u prizemlju kuće su začađene. U požaru je 41-godišnja hrvatska državljanka zadobila lakše tjelesne ozljede, prevezena je u Opću bolnicu Zabok gdje joj je pružena liječnička pomoć. Požar su ugasili pripadnici ZJVP i DVD Zabok.