Posredovanje za sezonski rad

Autor

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Krapina započela je s aktivnostima posredovanja za zapošljavanje u sezon

posao_zavod_za_zaposljavanje.jpg

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Krapina započela je s aktivnostima posredovanja za zapošljavanje u sezoni na moru. Aktivnosti su započele već početkom godine, budući da poslodavci iz priobalja dolaze predstaviti svoje tvrtke i potrebe za sezonskim radnicima. Predstavnici hotelijersko-turističke kuće ''Solaris'' iz Šibenika informirati će nezaposlene osobe o mogućnostima i uvjetima zapošljavanja u njihovoj tvrtki, te obaviti selekcijski intervju s osobama zainteresiranim za sezonsko zapošljavanje u ovoj turističkoj sezoni dana 17. siječnja s početkom u 11.30 sati.

Informiranje i selekcijski intervju održati će se u Pučkom otvorenom učilištu, Šetalište Hrvatskog narodnog preporoda 13, Krapina i to za poslove ugostiteljsko-turističke djelatnosti kao što su recepcionar, spasilac, kuhar, konobar, slastičar, barmen, mesar, prodavač, servirka, sobarica, čistačica, pomoćni konobar, pomoćni kuhar, pomoćni radnik u kuhinji, radnik u praonici rublja, električar, vodoinstalater, stolar.

Na informiranje i razgovor radi zaposlenja na poslovima u turističkoj sezoni 2011. mogu doći svi zainteresirani.

Prijave za sezonsko zapošljavanje primaju se stalno, a mogu se predati u PS Krapina i Ispostavama Zabok, Pregrada, Klanjec, Donja Stubica i Zlatar Bistrica svaki radni dan od 7 do 15 sati, gdje se mogu dobiti sve potrebne informacije.

NAjčitanije