Pregledi djece za upis u prvi razred

Autor Zagorje.com

Ove godine, pregledi djece za upis u prvi razred, na području Krapinsko-zagorske županije obavljati će se od 15. ožujka do 13. lipnja, prema utvrđenom rasporedu za svaku pojedinu školu.

djeca2234.jpg

Od ove godine, zbog izmijenjenih propisa, roditeljima djece koja na jesen kreću u prvi razred osnovne škole više se ne dostavljaju pojedinačni pozivi za pregled kojeg je potrebno obaviti prije upisa u školu.

Prema informacijama iz Ureda državne uprave Krapinsko-zagorske županije, rasporedi pregleda djece rođene od 1. travnja 2005. do 31. ožujka 2006. godine, bit će izvješeni na zgradama osnovnih i pripadajućih područnih škola, dječjih vrtića, oglasnim pločama Ureda državne uprave u Krapini i Ispostavama Donja Stubica, Klanjec, Pregrada, Zabok i Zlatar.

Raspored pregleda djece dostupan je i na web stranicama Ureda državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji te web stranicama Zavoda za javno zdravstvo KZŽ. Pregledi djece obavljat će se u vremenu od 15. ožujka do 13. lipnja prema utvrđenom rasporedu za svaku pojedinu školu.

Ove godine, pregledi djece za upis u prvi razred, na području Krapinsko-zagorske županije obavljat će se od 15. ožujka do 13. lipnja, prema utvrđenom rasporedu za svaku pojedinu školu.

NAjčitanije