Radijska emisija Lova(c) OŠ Marija Bistrica predložena za državnu razinu smotre LiDraNo 2022.

Autor el

Ravnatelj Karajić: ''Neizmjerno smo ponosni na trud naših vrijednih učenika''

Radijska emisija Lova(c) OŠ Marija Bistrica predložena za državnu razinu smotre LiDraNo 2022.1.jpg

Na ovogodišnjoj županijskoj smotri LiDraNo 2022. u novinarskom izrazu sudjelovalo je 11 škola, a uspješnost pristiglih samostalnih novinarskih radova, školskih listova i radijskih emisija procjenjivale su članice županijskog Povjerenstva novinarke Biserka Jakšić i Arijana Tojagić. Okrugli stol za novinarski izraz osnovnih i srednjih škola županijske smotre LiDraNo 2022. održan je preko aplikacije Zoom. Radijska emisija Lova©, rad školske radijske skupine Radio ''Krič'' OŠ Marija Bistrica pohvaljena je od strane Povjerenstva te predložena za državnu smotru LiDraNo 2022. Državno Povjerenstvo preslušat će sve pristigle i predložene radijske emisije te za državnu smotru odabrati 10 najboljih.

"Naša radijska skupina imala je čast tri puta naći se na popisu TOP 10.  Neizmjerno smo ponosni trudom naših vrijednih učenika, koji pod vodstvom naše učiteljice Melite Petriš Banovec nižu sjajne i vrhunske rezultate. Kaže se „treća sreća“, ali tko zna čime se i kako broji sreća. Poznato je da se sreća množi dijeljenjem, stoga ćemo i mi našu sreću podijeliti s vama čim nam to propozicije smotre dopuste", rekao je ponosni ravnatelj OŠ Marija Bistrica Dominik Karajić.

Radijske emisije radijske skupine OŠ Marija Bistrica s prethodnih državnih smotri možete poslušati na sljedećim poveznicama:

Radijska emisija „Cipelcug“ (2020.)

Radijska emisija „Ti Jesi“ (2021.)