Savjetovanje o odluci o područjima mjesnih odbora na području Grada Varaždina

Autor zagorje.com

U razdoblju od 14. listopada do 14. studenog 2022. godine

logo varaždin

U razdoblju od 14. listopada do 14. studenog 2022. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o područjima mjesnih odbora na području Grada Varaždina. Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s ovom Odlukom te prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga, kao i eventualno prihvaćanje zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga.

Budući da je prethodnih godina došlo do imenovanja novih ulica te do promjene protezanja odnosno imena nekih postojećih ulica, trgova i javnih zelenih površina, potrebno ih je uvrstiti u područje pojedinog mjesnog odbora. Gradskom vijeću Grada Varaždina predlaže se ova Odluka i temeljem inicijative gradonačelnika Grada Varaždina za izdvajanjem dijela područja 4. mjesnog odbora Varaždin i osnivanjem novog, 8. mjesnog odbora Varaždin. Dodatno se Odlukom predlažu i promjene područja još nekih mjesnih odbora na području naselja Varaždin radi njihovog boljeg prostornog razgraničenja na dijelove Grada čiji stanovnici imaju slične lokalne interese.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt Odluke nalaze se na web stranici Grada Varaždina (https://varazdin.hr/savjetovanja-sa-zainteresiranom-javnoscu-2022-godini/) pod rednim brojem 30.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 14. studenog 2022. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom „Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na Nacrt Odluke o područjima mjesnih odbora na području Grada Varaždina“ ili na e-mail adresu: [email protected], također putem obrasca.