Sretna djetelina s četiri lista nastavlja s aktivnostima

Autor

Sonja Pavlina
Aktivnosti projekta „Sretna djetelina s četiri lista“, kojem je nositelj Institut regija Euro

sonja_pavlina.jpg

Sonja Pavlina

Aktivnosti projekta „Sretna djetelina s četiri lista“, kojem je nositelj Institut regija Europe, a jedan od partnera Krapinsko-zagorska županija se nastavljaju. Novi tzv. Cafe d'Europe Regional održava se 15. ovog mjeseca u Mariboru, što će biti još jedna prilika za raspravu o očekivanjima i iskustvima života u Europskoj uniji.

A nakon Brčkog, izložba suvremenih likovnih umjetnika iz svih regija-partnera u projektu seli 4. svibnja u dvorac Čakovec, gdje je svečano otvorenje planirano u 18,00 sati.

Podsjećamo, suvremenu umjetnost Krapinsko-zagorske županije na ovoj putujućoj izložbi predstavljaju Mirjana Smolić, Jasminka Končić i Sonja Pavlina.

Još jedna od važnih nastupajućih aktivnosti je zajedničko obilježavanje Dana Europe 9. svibnja u mađarskom Szentgotthardu. Očekuje se oko 250 sudionika, među kojima su i predstavnici kulturne i glazbene scene regija-partnera, pa će tako kraći program izvesti i naš usnoharmonikaš Tomislav Goluban.

Od ostalih aktivnosti možemo najaviti i održavanje konferencije o očekivanjima zemalja-kandidata, koja je zakazana za 17. lipnja u Varaždinu.

NAjčitanije