Sudionici projekta 'MS NET – mreža suradnje' na studijskom putovanju u Zaboku

Autor zagorje.com

Obiđeno je i gradilište re -GENERATORA te re-GALERIJA

zabok1.jpg

Grad Zabok u četvrtak je ugostio sudionike projekta MS NET - Mreža suradnje' čiji je nositelj Društvo multiple skleroze Brodsko – posavske županije, a partneri na projektu su Savez društava multiple skleroze Hrvatske, Društvo multiple skleroze Osječko – baranjske županije, Društvo oboljelih od multiple skleroze Sisačko – moslavačke županije i Društvo multiple skleroze Virovitičko - podravske županije.

U pratnji gostima bili su i članovi domaće udruge, Društva multiple skleroze Krapinsko – zagorske županije. U Zaboku su ih ugostile pročelnica Ureda Grada Natalija Gretić te voditeljica projekta re – GENERATOR Valentina Đurek koja im je u prostoru Gradske galerije Zabok i prezentirala sam projekt.

Okupljeni su pokazali interes i za projekt re -GENERATOR, ali i za samu Gradsku galeriju u kojoj je postavljena zanimljiva izložba o kojoj im je pri razgledavanju detaljnije informacije dala voditeljica galerije Bojana Birač. Obiđeno je i gradilište re -GENERATORA te re-GALERIJA, a Grad je goste počastio štruklima i napicima.

NAjčitanije