Sutra sastanak ministra obrazovanja sa županijskim stožerima vezan uz školsku godinu

Autor zagorje.com

Ravnatelj Civilne zaštite Damir Trut rekao je za Dnevnik N1 da se u ponedjeljak radna skupina zadužena za obrazovanje sastaje s ministrom Radovanom Fuchsom i županijskim stožerima kako bi se predstavile mjere za početak školske godine

štrajk u školama

Ravnatelj Civilne zaštite Damir Trut rekao je za Dnevnik N1 da se u ponedjeljak radna skupina zadužena za obrazovanje sastaje s ministrom Radovanom Fuchsom i županijskim stožerima kako bi se predstavile mjere za početak školske godine. Smatra da je situacija pod kontrolom i da će ubrzo broj zaraženih početi padati.

Komentirajući početak školske godine Trut je rekao da će se sutra na sastanku načelnika županijskih stožera s Nacionalnim stožerom i ministrom obrazovanja radovanom Fuchsom iznijeti konkretni prijedlozi.

- Radna skupina za školstvo sutra ima sastanka s načelnicima stožera županijske razine na kojem će biti ministar Fuchs i predstaviti mjere i aktivnosti koje su pripremili. Mi ćemo procijeniti treba li na nešto utjecati da budemo potpuno spremni za početak školske godine. Ovu situaciju mijenjamo, što se tiče broja zaraženih. Situacije kao u proljeće vjerojatno se neće primjenjivati nego ćemo ići na sadašnji model - primjenom mjera na žarišta ako se pojave. Tako ćemo držati pod kontrolom moguću zarazu – rekao je Trut, piše N1.

NAjčitanije