Tajna misija generala Čermaka

Autor

Šezdesetak mališana iz topličkog vrtića Maslačak zahvaljujući vrijednoj donaciji više ne diše na „škrge“. Na

p_618586cermak_zena.jpg
Šezdesetak mališana iz topličkog vrtića Maslačak zahvaljujući vrijednoj donaciji više ne diše na „škrge“. Naime, toplički je vrtić u potpunosti klimatiziran pa se ljetne vrućine lakše podnose.


Četiri nova uređaja kojim je ljeto za mališane postalo puno ugodnije u vrtić je dovezeno „u tajnosti“ jer donatori ovim činom nisu željeli dobiti na publicitetu.

Doznajemo da se radi o obitelji Čermak koja se proteklih godina već nebrojeno puta pokazala plemenitom u potpomaganju školskog i predškolskog odgoja. – Presretni smo zbog donacije jer je mališanima omogućen puno ugodniji boravak u našem vrtiću, a i reakcije roditelja govore nam da je riječ o punom pogotku.

Mališani su puno zadovoljniji, lakše se igraju, bolje spavaju, imaju dobar apetit, pa u ime svih nas koji se bavimo predškolskim odgojem mogu reći samo veliko hvala – ispričala nam je ravnateljica vrtića Katarina Cerovec. Prema njezinim riječima zadovoljstvo zbog „nove klime“ najizraženije je kod najmanjih Topličana, u jaslicama, koje su se zbog samog smještaja i izloženosti prema jakom suncu dosad „kupale u znoju.
NAjčitanije