Prethodni članak
Sljedeći članak

Tajna misija generala Čermaka

Šezdesetak mališana iz topličkog vrtića Maslačak zahvaljujući vrijednoj donaciji više ne diše na „škrge“. Na


Šezdesetak mališana iz topličkog vrtića Maslačak zahvaljujući vrijednoj donaciji više ne diše na „škrge“. Naime, toplički je vrtić u potpunosti klimatiziran pa se ljetne vrućine lakše podnose.


Četiri nova uređaja kojim je ljeto za mališane postalo puno ugodnije u vrtić je dovezeno „u tajnosti“ jer donatori ovim činom nisu željeli dobiti na publicitetu.

Doznajemo da se radi o obitelji Čermak koja se proteklih godina već nebrojeno puta pokazala plemenitom u potpomaganju školskog i predškolskog odgoja. – Presretni smo zbog donacije jer je mališanima omogućen puno ugodniji boravak u našem vrtiću, a i reakcije roditelja govore nam da je riječ o punom pogotku.

Mališani su puno zadovoljniji, lakše se igraju, bolje spavaju, imaju dobar apetit, pa u ime svih nas koji se bavimo predškolskim odgojem mogu reći samo veliko hvala – ispričala nam je ravnateljica vrtića Katarina Cerovec. Prema njezinim riječima zadovoljstvo zbog „nove klime“ najizraženije je kod najmanjih Topličana, u jaslicama, koje su se zbog samog smještaja i izloženosti prema jakom suncu dosad „kupale u znoju.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook