U prometnoj nesreći poginula 25- godišnjakinja

Autor

U naselju Klokovec općini Krapinske Toplice u subotu oko 2.10 sati noću došlo je do teške prometne nesreće odnsono slije

policija_252364S1.jpg

U naselju Klokovec općini Krapinske Toplice u subotu oko 2.10 sati noću došlo je do teške prometne nesreće odnsono slijetanja osobnog automobila u kojoj je smrtno stradala 25-godišnja N.T putnica u Opel Vectri. U nesreći su još dvije osobe zadobile teške, a jedna lake tjelesne ozljede.

Do prometne nesreće došlo je jer je vozač automobila, 23-godišnjak M.P. upravljajući vozilom brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste i vidljivosti, uslijed čega je u desnom zavoju došlo do slijetanja vozila van lijevog ruba kolnika i udara prednjeg dijela lijeve bočne strane vozila u prometni znak, a stražnjeg dijela u zemljanu uzvisinu odvodnog kanala te prevrtanja vozila na krov.

Poginula je 25- godišnja putnica, 22-godišnji mladić D.V-P. koji je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život i 23-godišji vozač koji je lakše ozlijeđen prevezeni su u Opću bolnicu Zabok, dok je 21-godišnja putnica I.M. zadobila teške ozljede koje nisu opasne po život i prevezena u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu.

NAjčitanije