Vijećnici jednoglasno ´za´ novu ravnateljicu Zipkice

Na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća službeno je potvrđena odluka da se kroz petnaestak dana Zabok pridruži gradovima

p_271301IMG_3744 (675 x 448).jpg
Na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća službeno je potvrđena odluka da se kroz petnaestak dana Zabok pridruži gradovima bez direktne naplate parkiranja, s parkirnim automatima koji će se uskoro staviti u funkciju.


Cijena po satu parkiranja će ostati ista i iznosit će četiri kune, a parkirnu kartu građani će moći platiti i mobitelom slanjem SMS poruke. Obje točke prijedloga prihvaćene su jednoglasno.

Vijećnici su, na prijedlog Upravnog vijeća DVJ „Zipkica“ Zabok jednoglasno odlučili i da se za novu ravnateljicu Dječjeg vrtića i jaslica „Zipkica“ u Zaboku imenuje Dijana Lovinčić Crnković na vrijeme od četiri godine počevši od 01. studenog 2007.

Na objavljeni natječaj stigle su četiri ponude među kojima je bila i ona sadašnje ravnateljice DVJ „Zipkica“ Gordane Pavlinić, djelatnica DVJ„Zipkica“ Dijane Lovinčić Crnković i Zvjezdane Balije te Jasne Jurković, dipl. pedagoga iz Zagreba.

Nakon što je Zvjezdana Balija povukla prijavu, Upravno je vijeće između preostale tri ponude, nakon glasovanja predložilo Dijanu Lovinčić Crnković.


NAjčitanije