Zagorje dobilo web stranicu s domaćim OPG-ovima

Autor zagorje.com

Projekt Spajalica nastala je kao odgovor na epidemiju virusa COVID-19 s ciljem lakšeg povezivanja poljoprivrednih proizvođača i stanovništva s područja LAG-a Zagorje-Sutla

sir i vrhnje.jpg

Lokalna akcijska grupa Zagorje-Sutla je pokrenula projekt Spajalica. Projekt Spajalica nastala je kao odgovor na epidemiju virusa COVID-19 s ciljem lakšeg povezivanja poljoprivrednih proizvođača i stanovništva s područja LAG-a Zagorje-Sutla. Spajalica je djelovala putem društvenih mreža, a sad je dobila svoje web izdanje na adresi www.spajalica.info.

- Web stranicu volonterski je izradio Goran Gluhak.Na stranici se nalazi pregled poljoprivrednih proizvođača koji se mogu kontaktirati radi kupnje proizvoda. Ovom web stranicom povećavamo vidljivost poljoprivrednih proizvođača te podupiremo lokalnu opskrbu hranom i poljoprivrednim proizvodima – rekli su iz Lokalne akcijske grupe Zagorje-Sutla.

Podsjetimo, OPG-ovi nude voće, povrće, presadnice, meso i mesne prerađevine, mlijeko i mliječne proizvode, med itd. Upravo su OPG-ovi razvrstani po kategorijama i želite li primjerice kupiti povrće, kliknete na kategoriju voće, povrće i žitarice te stranica vas vodi na one OPG-ove koje to nude.

 

 

NAjčitanije