Prethodni članak
Sljedeći članak

POLUVRIJEME: Na odličnoj utakmici u Kairu viori se i zastava s natpisom ZABOK


Hrvatska nogometna reprezentacija u egipatskom Kairu protiv reprezentacije domaćina igra finale internacionalnog ACUD kupa. Nažalost, utakmica za izabranike Zlatka Dalića nije dobro počela. U petoj minuti dvoboja zabio je Rami Rabia, 30-godišnji stoper egipatskog Al Ahlyja. Nismo dobro reagirali na jednu loptu nakon prekida. Trezeguet je pucao s lijeve strane, Labrović je to obranio, ali lopta se odbila do Hamdija koji je ubacio u peterac gdje se Rabia najbolje snašao.

Dugo je to gledala VAR soba, nakon par minuta incident je otišao pogledati i senegalski sudac Diouf i kada se činilo da će poništiti pogodak zbog zaleđa, on je samo pokazao na centar, a na semaforu je svijetlilo 0:1. U 18. minuti već je moglo biti 2:0 za Egipćane, ali Mostafa Mohamed je pogodio gredu nakon što je predriblao sve naše igrače i izbio sam pred vratara Labrovića.

No u 21. minuti Vlašić je sjajnim golom s dvadesetak metara izjednačio i od tada je utakmica postala još zanimljivija. Igrala se dobra utakmica i redale su se prilika za prilikom, svoje šanse imao je i Egipat, no ipak je Hrvatska krasnom igrom pokazala više, imala je više šansi, a posebno su se igrom istaknuli Lovro Majer, Marko Pjaca i Bruno Petković, koji su bili najbliže vodećem pogotku.

Ipak, na poluvrijeme se otišlo s neodlučenim rezultatom.

Ono što je nama također interesantno jest da Vatreni u Kairu imaju i podršku iz Zagorja, točnije iz Zaboka, odakle nam stižu i fotografije navijača iz Zaboka s hrvatskim i egipatskim reprezentativcima uz hrvatsku zastavu na kojoj je velikim slovima ispisano ZABOK.

Dakako, najveća zvijezda bez sumnje je naš kapetan Luka Modrić.

.

.

.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook