Prethodni članak
Sljedeći članak

Mladost u samoj završnici zasluženo došla do sva tri boda

  • Tin Gregurić.JPG

    Tin Gregurić


Teško, ali sasvim zasluženo Mladost je u završnici iščupala sva tri boda u Sesvetskom Kraljevcu. Domaći su se veliku većinu utakmice branili, ali su pokleknuli u samoj završnici susreta i Mladost je na kraju slavila s 2:0. Nakon što je su Golubovec i Ravnice remizirali, Mladost sada drži vrh ljestvice s tri boda prednosti pred Ravnicama.

Prvu priliku na utakmici imali su gosti u 7. minuti kada je Petek pomalo nespretno pogodio svoju mrežu. Minutu kasnije Jug puca preko gola. U 19. minuti Petek dobro puca, ali iskusni Jurić-Bare brani njegov udarac. Domaći imaju priliku u 18. minuti preko Pajvota, ali njegov udarac završava pokraj gola. U 29. minuti Smrekar dobro puca s ruba kaznenog prostora, ali zamalo je neprecizan.

U nastavku je na travnjaku postojala samo Mladost. Gosti prvi puta prijete u 51. minuti preko Gucića koji efektno puca s 20 metara udaljenosti, ali pokraj gola. Mladi Petek opasno prijeti u 69. minuti, no Jurić-Bare brani njegov udarac uz manje poteškoće. Drempetić u 80. minuti dobro ubacuje nakon solo-prodora, no Smrekar kasni za djelić sekunde. I onda u 88. minuti nakon ubačaja s desne strane lopta dolazi do Gregurića koji punom sigurno pogađa za 0:1. Zanimljivo je da je Gregurić nekoliko minutu ranije tražio zamjenu nakon što je ozlijeđen u jednom duelu, no stisnuo je zube i na nagovor trenera Bartolića i na kraju se pokazao kao čovjek odluke. Na kraju već u četvrtoj minuti sudačke nadoknade na lijevoj strani kombinirali su Drempetić i Smrekar koji ubacuje za Hrastinskog, a ovaj sigurno pogađa za konačnih 0:2.

SESVETSKI KRALJEVEC – MLADOST ZABOK 0:2 (0:0)

SESVETSKI KRALJEVEC: igralište NK Sesvetski Kraljevec, GLEDATELJA: 120, SUCI: Vukušić, Pajdić i Bošnjak.

STRIJELCI: 0:1 Gregurić, 0:2 Hrastinski 90'+4.

SESVETSKI KRALJEVEC: Jurić-Bare, Pajvot, Pranjić, Barić, Vavra, Jug (73' Ćuk), Matijević, Jelić, Brčina (63' Zadrić), Vinčić, Jurić. TRENER: Nikola Pustak

MLADOST ZABOK: Mihovilić, J. Kotarski, Šoštar, Mi. Benčić (71' Gregurić), Smrekar, V. Kotarski (71' Drčić), Drempetić, Gucić (58' Hrastinski), Petek (81' Škrlec), Lešković, Durević. TRENER: Drago Bartolić

Još članaka iz "Sport"

Facebook