Prethodni članak
Sljedeći članak

SPEKTAKL U ZAGORJU: Zlatarščani dočekali svoju 'zlatnu' Ivanu!


Brojni, ne samo Zlatarščani, u subotnje predvečerje srdačno su dočekali svoju „zlatnu“ sugrađanku, četverostruku svjetsku boksačku prvakinju, Ivanu Habazin.


Parkom hrvatske mladeži orili su se uzvici „Ivana, Ivana“ i pljeskalo se skromnoj, gotovo samozatajnoj sugrađanki koja je nedavno jednoglasnom odlukom sudaca pobijedila mađarsku boksačicu King Magyar u zagrebačkom KC-u „Dražen Petrović“. Osvojila je dva naslova u velter kategoriji, po WBC verziji i privremenoj WBA verziji.


Sljedeći meč Ivanu očekuje u rujnu, najvjerojatnije u Londonu, a pripremat će se na Floridi. Razgovarajući s voditeljem na pozornici Ivana je biranim riječima govorila i o svojem treneru Vladi Božiću, iskustvu uspješne boksačice iz male zemlje, (ne)zadovoljavajućem statusu u Hrvatskoj, ali prisjetila se i svojih zlatarskih osnovnoškolskih dana i brojnih prijateljica, kao i omiljene joj bakine kuhinje.

Na velikom sportskom uspjehu zahvalila joj je i čestitala gradonačelnica Jasenka Auguštan Pentek, kao i potpredsjednica Hrvatskoga sabora Sabina Glasovac te načelnica općine Omišalj, Mirela Ahmetović, gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj i načelnik općine Lokve Toni Štimac.

Kad je Ivana sišla s pozornice, na nju se popela najpopularnija klapa u regiji, Intrade, sa svojim vokalnim solistom Tomislavom Bralićem.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook