Prethodni članak
Sljedeći članak

Amon Đukez drugi u ''zlatnoj skupni'', David Barilar drugi, a Jana Stantić treća u ''brončanoj skupini'' na završnom Mastersu središnje Hrvatske u tenisu do 10 godina

Završni Masters središnje Hrvatske u tenisu do 10 godina


U Ogulinu je održan završni Masters središnje Hrvatske u tenisu do 10 godina, tzv. ''zeleni turnir'', čime je završen zimski dio sezone. Organizator ovog natjecanja bio je Teniski klub Ogulin, a na turniru su imali prilike nastupiti djevojčice i dječaci do 10 godina.

Kao što je i ranije najavljeno iz Hrvatskog Zagorja na prvenstvu su nastupili Jana Stantić i David Barilar iz Krapine, te Amon Đukez iz Lobora, članovi teniskog kluba BK Hornets. Amon je na turniru odigrao četiri meča, te ponovo ostvario tri pobjede i jedan poraz u finalu ''zlatne skupine'' od prvog nositelja turnira, Mateja Božičevića, člana teniskog kluba Frankopan iz Ogulina.

Jana i David nakon što su u grupnoj fazi natjecanja u svojim skupinama oboje zabilježili po jednu pobjedu, nastavili su natjecanje u ''brončanoj skupini''. David je pobjedom u polufinalnom susretu izborio finale, u kojem je nakon neizvjesnog meča izgubio, te zauzeo drugo mjesto ''brončane skupine''. Jana je izgubila u polufinalnom meču, te je natjecanje nastavila u borbi za treće mjesto, gdje je ostvarila pobjedu i u konačnici zauzela treće mjesto ''brončane skupine''.

Jana, David i Amon treniraju s trenerom Branimirom Krmpotićem iz BK Hornetsa – teniske škole i akademije.

U iščekivanju početka regionalnih turnira u ''zelenom tenisu'', Amon će slijedećeg vikenda nastupiti na turniru u Samoboru gdje će se održati otvoreno prvenstvo TK Samobor, u tenisu do 12 godina.

Još članaka iz "Sport"

Facebook