Prethodni članak
Sljedeći članak

Danijela Funda i Roko Knezić prvaci Zagreba u mješovitim parovima


U  kuglani u Zaprešiću održano je Prvenstvo Zagreba za mješovite parove u bowlingu. Nakon odigrane četiri igre (par ukupno 8 igara) najviše srušenih čunjeva 1556 imala je ekipa  Nomad 2 - Danijela Funda i Roko Knezić. Drugoplasirana je bila ekipa Nomad 1 - Anica Buhin i Sven Fekeža koji su srušili 1481 čunjeva, a treće mjesto osvojila je ekipa Zagreb 3 - Valentina Barišić i Marko Kovačević sa srušenih 1449 čunjeva.

Roko Knezić iz Oroslavja u sezoni 2024/2025 igra i 1. Slovensku ligu za ekipu Zagorje ob Savi. Prva Slovenska liga igra se u dvije skupine. Nakon odigranog prvog kola, Zagorje ob Savi nalazi se na prvom mjestu svoje skupine s četiri pobjede i  jednim porazom. Roko je odlično odradio prvo kolo srušivši 1132 čunjeva u pet igara, s prosjekom 226,4 po igri  što mu je bilo dovoljno za trenutno prvo mjesto u svojoj skupini u poretku za najboljeg igrača Slovenske lige.
Ovog tjedna (30.09.-06.10.) Roko Knezić nastupa na EBT turniru u Sofiji (Bugarska) gdje će nastupiti više od 160 igrača iz 24 države.

Još članaka iz "Sport"

Facebook