Prethodni članak
Sljedeći članak

Juniori Jesenja prvaci su regije zapad

Veliki uspjeh juniora MNK Jesenje


Sjajnom pobjedom od 8:1 protiv Futsal Dinama, uz po dva pogotka Doriana Vincelja, Matije Vidovića, Leona Jedvaja, te po jedan Borne Ptičara i Roka Kranjčeca, juniori MNK Jesenje još jednom su pokazali da su najbolji u regiji zapad i zasluženo su se okitili naslovom prvaka zapadne regije. U dvanaest odigranih utakmica izborili su jedanaest pobjeda i jedan remi. Ni jednom parket nisu napustili pognute glave, a pri tome su imali gol-razliku 72:19. Iza sebe su ostavili momčade renomiranih klubova kao što su Uspinjača Gimka, Futsal Dinom, Bjelovar, Novi Marof. Svi oni gledali su u leđa Jesenju. Sa 16 golova Jesenje je predvodio Matija Vidović, dok je Leon Jedvaj postigao 12 golova.

Posljednjoj utakmici Jesenja prisustvovali su i Vladimir Romić povjerenik natjecanja koji je predao i pobjednički pehar, te predsjednik NS KZŽ Stjepan Merkaš.
Pod vodstvom trenera Renata Rumbaka za juniore Jesenja nastupali su: Patrik Pavić, Matija Jagušić, Niko Leško i Borna Klasić, Branko Artić i Roko Kranjčec, Lovro Pavić, Leon Jedvaj, Matija Vidović, Renato Strahonja, Karlo Košulj, Filip Vuzmek i Martin Kuhta, Dorian Vincelj i Borna Ptičar.
Pred juniorima Jesenja sada je državna završnica u kojoj će snage odmjeriti s momčadima Aurelie iz Vinkovaca, Vrgorca, Universitasa iz Splita i najvjerojatnije Uspinjače Gimke.

Još članaka iz "Sport"

Facebook