Prethodni članak
Sljedeći članak

NOVI ŠOK ZA DALIĆA! Evo tko vjerojatno otpada za večeras


Opet loše vijesti iz tabora vatrenih!

Andrej Kramarič (33), ključni igrač Hrvatske, najvjerojatnije neće igrati današnju utakmicu drugog kola Lige nacija protiv Poljske u Osijeku. Kramarić je propustio zadnji trening pred Poljsku. Ali, nije problem samo to. Zbog viroze, točnije glavobolje i temperature, već neko vrijeme je loše, piše Index

Još na okupljanju reprezentacije nije bio pravi, ali je ipak igrao u porazu kod Portugala (2:1) prije dva dana, i to cijeli meč. No, nakon toga mu se stanje pogoršalo. Otkako se nacionalna momčad iz Portugala vratila u Hrvatsku, Kramarić je izoliran od suigrača kako se još netko ne bi zarazio.

Hrvatskoj još od ranije nedostaju četiri igrača, ali Kramarić je nezamjenjiv
U novom sustavu s tri igrača u obrani, Kramarić je prvo bio jedini napadač, a onda mu je u drugom poluvremenu u Lisabonu izbornik Dalić pridružio debitanta Igora Matanovića. Kramarićeva bolest novi je udarac Hrvatskoj jer su joj već ranije zbog ozljeda (i)li operacija za rujanske utakmice Lige nacija otpali Josip Juranović, Josip Stanišić, Martin Erlić i Lovro Majer.

No, Kramarić je od svih njih najstandardniji prvotimac. Bio je član udarne postave Hrvatske na svim utakmicama tri zadnja velika natjecanja; SP-a 2022., završnice Lige nacija prošle godine te Eura ovog ljeta. Za Hrvatsku je u 97 utakmica postigao 29 i namjestio 10 golova. Kramarić je ovu sezonu počeo sjajno, u prve dvije utakmice Bundeslige postigao je čak četiri gola.

Još članaka iz "Sport"

Facebook