Prethodni članak
Sljedeći članak

Pedesetak zadovoljnih klinaca: U Krapini održan nogometni kamp za dječake i djevojčice



U organizaciji Ambassador Football Croatia i NK Zagorec iz Krapine u vremenskom periodu od  11. do 14. srpnja 2023. godine održan je  nogometni kamp za dječake i djevojčice 2010. godište i mlađe.

Ljetni nogometni kamp bio je  namijenjen dječacima i djevojčicama  u dobi  od šest do trinaest godina koji su željeli aktivno provesti slobodno vrijeme tijekom ljetnih praznika te istovremeno usavršiti svoj u vještinu igranja nogometa odnosno mogli su napraviti „prve korake“ u toj zanimljivoj igri  i pritom se odlično zabavili.

Projekt kojeg su vodili strani i tuzemni treneri te volonteri bio je osmišljen na slijedeći način: Vježbanje i usavršavanje raznih nogometnih vještina po manjim skupinama, razna natjecanja (pucanje, dribling, itd...), svjetski kup, vodene igre, razna iznenađenja, duhovna i mentalna izgradnja kampera!

Na taj način kamp je uspio zadovoljiti različite zahtjeve sudionika kombinirajući aktivan i zdrav odmor kroz nogometne treninge i zabavu.

Kamp se održao na terenima NK Zagorec Krapina  te ga je nakon „posljednjeg sučevog zvižduka“ napustilo pedesetak zadovoljnih dječaka i djevojčica.

Još članaka iz "Sport"

Facebook