Prethodni članak
Sljedeći članak

Pobjeda zabočke Mladosti u pripremnoj utakmici protiv Gaja

Zabočani u Prečkom dobili Mačance


Na igralištu s umjetnom travom u Prečkom u pripremnoj utakmici sučelili su se Gaj Mače i Mladost iz Zaboka. Pomalo iznenađujuće, ali sasvim zasluženo slavili su Zabočani koji su svoje prilike iskoristili, za razliku od Gaja koji se pristojno ispromašivao. Gaj je u vodstvo preciznom dijagonalom doveo Haramustek u 10. minuti, nakon asistencije Deaka. Stvari je na početak u 28. minuti doveo Iskrić prekrasnim pogotkom za 1:1. Do kraja poluvremena dvije je dobre prilike imao Cvrtila, koji je jednom pogodio i vratnicu, dok je za Mladost dobru priliku nakon ubačaja Koletića propustio Iskrić. Na odmor su ipak s prednošću otišli Zabočani nakon sjajnog solo-prodora Vedriša koji si je loptu s lijeve prebacio na desnu nogu i preciznim prizemnim udarcem savladao Bobinca za 1:2.

Nastavak je protekao u dominaciji i nepreciznosti nogometaša iz Mača. Seriju propuštenih prilika otvorio je Brlečić koji je krenuo sam prema Mihoviliću, ali ispriječila se vratnica. Gaj je propustio još barem 4-5 izglednih prilika, ali Mihovilić je pokazao visoku vrijednost u ovoj utakmici. I kako to u nogometu obično promašaji bivaju kažnjeni, pa je tako Hrastinski zabio za 1:3 u 90. minuti utakmice, poslije odličnog ubačaja Tumpića s lijeve strane.
Pobjedu Zabočana malo je zasjenila ozljeda Patrika Turka koji je s bolnim jaukom napustio travnjak, no nadamo se da nije ništa ozbiljno i da će Patrik ubrzo oporaviti.


GAJ - MLADOST 1:3 (1:2)
ZAGREB: igralište NK Prečko, SUCI: Dragašević, G. Jović i Žakman.
STRIJELCI: 1:0 Haramustek 10', 1:1 Iskrić 29', 1:2 Vedriš 44', 1:3' Hrastinski 90'.
GAJ MAČE: Bobinec, Sambol, Vukadin, Hadžić, Deak, Benčić, Haramustek, Brlečić, Starjački, Cvrtila, Šaban. JOŠ SU IGRALI: Strahonja, Krznar, Josipović, Krpanec, Čehulić, T. Benčić i Šinko.
MLADOST: Mihovilić, Pavić, Deak, Žugec, Vedriš, Poljak, Šoštar, Vojaković, Turk, Koletić, Iskrić. JOŠ SU IGRALI: Hrastinski, Ocvirek, Kovjanić, Tumpić, Brezak i Črnjević. TRENER: Ivan Zubić

Još članaka iz "Sport"

Facebook