Prethodni članak
Sljedeći članak

Saša Kundih i dalje na čelu Krapinskog sportskog saveza

Održana Izborna skupština Krapinskog sportskog saveza


I iduće četiri godine Saša Kundih bit će na čelu krapinskog sportskog saveza. Tako je odlučilo šesnestero članova Skupštine krovnog tijela krapinskog sporta. Vrsni operativac odlično je odradio protekli mandat, pa nije bilo razloga za njegovu smjenu.
-Moje osobno mišljenje, kao predsjednika je da naš Savez funkcionira bez nekih većih problema. Uvijek ima onih nezadovoljnih članova koji smatraju da bi trebali dobiti više novaca, ali na žalost zbog ograničenih sredstava to nije moguće te smatram da je raspodjela realna. Radimo transparentno, držimo se Zakona i propisa te pravilnika, a to mislimo i ubuduće. Svoje obveze prema članicama Krapinskog sportskog saveza smo izvršavali prema planu koji smo dobili od članica KŠS na početku godine. Ako je nekome trebala pomoć za školovanje trenera, organizaciju sportskih manifestacija, pomogli smo sukladno pravilniku i nije bilo gotovo nikakvih prigovora od strane članica KŠS - bile su prve riječi Saše Kundiha nakon reizbora.
U svom obraćanju Skupštinarima naglasio je i dobru suradnju s Gradom Krapinom.
-Grad nam je pomogao u organizaciji brojnih sportskih aktivnosti i sa dodatnim sredstvima se pomoglo klubovima kojima je to bilo najpotrebnije. Što se tiče samih kriterija raspodjele sredstava oni su cijelosti ispoštovani onako kako je to zamišljeno. Sama raspodjela je napravljena prema kategorijama - izjavio je Kundih.
Naglasio je i probleme oko najma dvorane, za koje sportske udruge izdvajaju i po 50% posto svog budžeta.
U prošloj godini Krapinski sportski savez raspolagao je s 1.029.356,72 kuna, a ove će se godine za rad saveza Grad Krapina će izdvojiti 1.350.000,00 kuna.

Još članaka iz "Sport"

Facebook