Prethodni članak
Sljedeći članak

SENZACIJA: Dinamo sutra stiže u Oroslavje. Bit će tu pet dana. Stižu i prvotimci


GNK Dinamo na svojoj je službenoj stranici objavio kako će taj najveći hrvatski nogometni klub sudjelovati na ovogodišnjoj manifestaciji "Ljetna pozornica grada Oroslavja", koja će se održati od srijede 14. do nedjelje 18. kolovoza.

Ova manifestacija, poznata po bogatom kulturno-zabavnom programu, okuplja brojne posjetitelje, a Dinamo je za ovu priliku pripremio razne aktivnosti i događanja za sve uzraste.


"Naša prodajna i članska kućica bit će otvorena tijekom svih pet dana manifestacije, a posjetitelji će moći kupiti službene klupske artikle te se učlaniti u klub. Radno vrijeme kućice bit će sljedeće:

- srijeda: 17:00 - 21:00
- četvrtak: 10:00 - 20:00
- petak: 17:00 - 21:00
- subota: 10:00 - 20:00
- nedjelja: 10:00 - 20:00


Poseban događaj očekuje nas u subotu, 17. kolovoza, kada će svi posjetitelji od 10:00 do 20:00 sati imati jedinstvenu priliku razgledati, ali i fotografirati se s trofejima kojima je GNK Dinamo okrunio sezonu 2023/2024. Ovo je savršena prilika za sve ljubitelje Dinama da osjete dio pobjedničke atmosfere iz protekle sezone.


Nedjelja: Tombola i susret s prvotimcima

Nedjelja, 18. kolovoza, rezervirana je za najveću tombolu u Hrvatskoj s fondom nagrada vrijednim preko 37.000 eura. GNK Dinamo za tombolu je osigurao dva službena dresa (domaći i gostujući) iz aktualne sezone 2024/2025. s potpisima igrača. Šlag na tortu bit će dolazak nekolicine prvotimaca Dinama koji će uljepšati cijelu manifestaciju, a od 19:00 do 20:00 sati podružit će se s navijačima, fotografirati se i dijeliti autograme kod Dinamo kućice. Nakon toga, na pozornici će izvući dobitne brojeve za potpisane dresove i uručiti nagrade sretnim dobitnicima.

Nastupi mladih nada Dinamove akademije
U sportskom dijelu programa, na 2. memorijalnom turniru "Vid Skitanić" koji će se održati u subotu i nedjelju, 17. i 18. kolovoza, sudjelovat će mlade nade Dinamove nogometne škole. U subotu, 17. kolovoza, na turniru će nastupiti polaznici Dinamove nogometne škole iz uzrasta limača, dok će u nedjelju, 18. kolovoza, na terenu svoje vještine pokazati zagići.

Pozivamo sve naše navijače i ljubitelje nogometa da nam se pridruže na Ljetnoj pozornici u Oroslavju i uživaju u ovom posebnom programu. Vidimo se u Oroslavju!", objavili su iz GNK Dinamo.

Još članaka iz "Sport"

Facebook