Prethodni članak
Sljedeći članak

ŠOK! Još jedan zagorski prvoligaš ostao bez trenera


Nakon jučerašnjeg 3. kola 1. zagorske nogometne lige, još je jedan zagorski prvoligaš ostao bez trenera.

Naime, svojom objavom na Facebook mreži iznenadio je Nenad Jakopec, trener NK Matija Gubec. Objavu prenosimo u cijelosti: 

''Dragi kolege, igrači i navijači,
Teškog srca Vas obavještavam da sam donio odluku o raskidu suradnje s NK Matija Gubec zbog svojih privatnih i poslovnih obaveza. Iako sam imao dogovor i povjerenje uprave da pokušam dolaziti dva puta tjedno i na utakmice, smatram da se ne mogu maksimalno posvetiti treningu i klubu kako to klub zaslužuje. Zahvaljujem predsjedniku Jasmin Krizmanić i Valentin Sekalec na ukazanom povjerenju otkako sam došao u klub. Također se zahvaljujem igračima, navijačima i ostalim djelatnicima kluba. Nadam se da ćete razumjeti i poštovati moju odluku, ali obitelj i posao u ovom trenutku moraju mi biti na prvom mjestu. Posebno se zahvaljujem Vladimir Haramustek, s kojim sam imao poseban odnos te smo stvorili momčad kakvu Gornja Stubica zaslužuje. Želim klubu svu sreću u nastavku prvenstva te ću biti Vaš najveći navijač. Hvala i sretno. Uvijek držite glavu gore i težite pobjedi koja će Vas voditi naprijed.'' napisao je Jakopec.

Podsjetimo, Jakopec je doveo Matija Gubec natrag u 1. zagorsku ligu, u kojoj je startao sa dvije gostujuće pobjede.
Jučer je njegova ekipa doživjela poraz, ali nije nadigrana od Inkopa, kojeg je spasio vratar Mužina.

No igra kluba iz Gornje Stubice pod vodstvom Jakopca imala je glavu i rep i tim teže pada ova odluka svima navijačima i igračima NK Matija Gubec.

No, ista je obrazložena osobnim razlozima, a s obzirom da se radi o izuzetno korektnom i treneru i čovjeku, jasno je da ju Gornjoj Stubici nitko Nenadu neće zamjeriti, već dapače poželjeti sreću, a tko zna, možda im se putovi opet spoje. 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook