Prethodni članak
Sljedeći članak

SUTRA SVI U MAČE: Gaj igra još jednu 'povijesnu' utakmicu

Nogometni spektakl u Zagorju


Veliki je dan sutra za zagorski nogomet, posebno za Gaj Mače. Naime, u Maču gostuje ni manje ni više nego prvoligaš iz Varaždina.

Nije, dakako riječ o nekoj revijalnoj utakmici, u kojoj bi Varaždin stigao na neku proslavu u Mače, nego o natjecateljskoj utakmici u 1. kolu Hrvatskog nogometnog kupa.

Gaj Mače će u 16.30 sati dočekati Varaždin, vjerujemo pred prepunim tribinama.

Podsjetimo, Gaj je ovu utakmicu izborio kroz pretkolo, kada je kao osvajač zagorskog nogometnog kupa za prošlu sezonu, na putu imao Karlovac 1919., koji igra ligu više. (Gaj Mače je u 3. NL centar, a Karlovac 1919 već drugu sezonu igra 2. HNL) No, Gaj je odigrao sjajnu utakmicu, ostao čvrst i nakon što su gosti u nadoknadi izborili produžetak i prije lutrije penala osigurao sjajnim Golom Nikolića u 107. minuti utakmicu protiv Varaždina.

A Varaždin u Mače stiže nakon dvije pobjede u prvenstvu, protiv Slaven Belupa i Lokomotive, prije reprezentativne stanke, i drži peto mjesto na ljestvici SuperSport HNL.

No, ovo je kup, natjecanje koje donosi iznenađenja i vjerujemo da će i ''Igrači z Mača'' sutra imati što za pokazati protiv jakog prvoligaša.

Utakmicu će suditi Ante Čulina iz Zagreba, pomoćnici su mu Dominik Benković iz Zaprešića i Patrik Krmar iz Zagreba, a tu je i Sabina Bolić iz Zagreba kao četvrta sutkinja.

Mače je već naviklo na prave nogometne poslastice, a bit će ovo još jedna ''povijesna'' utakmica Gaj.

Još članaka iz "Sport"

Facebook