Prethodni članak
Sljedeći članak

U Bedekovčini odigran pripremni ogled zagorskih trećeligaša

Uvjerljiva pobjeda Gaja


Članovi 3. NL-centar, Tondach i Gaj Mače, odigrali su u Bedekovčini svoj prvi pripremni ogled u sklopu priprema za nadolazeće prvenstvo. Očekivano puno više pokazao je Gaj koji ima i kvalitetniju momčad. Domaći su se dobro držali u prvom dijelu, ali u nastavku smo vidjeli potpunu dominaciju Gaja.


Gaj je od početka zagospodario travnjakom, no u 10. minutu domaći kreiraju opasnu kontru u kojoj L. Jurina izlazi sam pred Babića, ali ovaj odlično brani. Minutu kasnije na drugoj je strani pokušao Deak, ali je neprecizan. U 16. pokušava nakon solo-prodora Haramustek, ali je i on neprecizan. U 20. minuti Sambol je blokom zaustavio opasan nalet Bobinca. Dvije minute kasnije dobro puca Borovčak, ali još bolje brani Babić. Haramustek ponovno pokušava u 30. minuti, ali Voloder brani njegov udaraca.


Ulaskom Šoštarića u nastavku igra Gaja dobila je novu dimenziju. Samo dvije nakon dvije minute igre u nastavku Deak uzima jednu loptu na lijevo strani, ulazi u šesnaesterac Tondacha i preciznom dijagonalom pogađa za 0:1. Dvije minute kasnije Cvrtila odlično pronalazi Šoštarića koji dobro puca, ali i Martinec dobro brani. U 52. minuti već je 0:2. Mazalović je uposlio Šoštarića koji daje dubinsku loptu za Haramusteka, a najbolji strijelac Gaja u prošloj sezoni rutinski prebacuje vratara i postiže pogodak za povećanje vodstva. U 58. minuti jedini pokušaj domaćih u nastavku, Bobinec dobro puca iz daljine, ali je zamalo neprecizan. Tri minute kasnije Šoštarić odlično "otvara" Cvrtilu koji kreće sam prema golu u rutinirano zabija za 0:3. U 64. minuti Šoštarić pokušava efektnim volejem, ali je zamalo neprecizan. Isti igrač prijeti i u 73. minuti, no puca u vratara. I na kraju u 88. minuti Kuharić prolazi lijevom stranom i ubacuje, a loptu u vlastitu mrežu za konačnih 0:4 sprema Kovjanić.

TONDACH - GAJ MAČE 0:4
BEDEKOVČINA: igralište Tondacha, GLEDATELJA: 100, SUCI: Fotivec, Skozrit i Komorski
STRIJELCI: 0:1 Deak 47', 0:2 Haramustek 32', 0:3 Cvrtila 61', 0:4 Kovjanić 88' (ag)
TONDACH: Voloder, Usmiani, Hendija, I. Bosec, L. Jurina, Frančina, Borovčak, D. Bosec, Bobinec, Boronjek, Fruk. JOŠ SU IGRALI: Sovec, Martinec, Zrnc, Kovjanić, Kolarić, R. Jurina, Frtalj, Bartolec. TRENER: Srećko Mlinarić.
GAJ MAČE: Babić, Tepšić, Sambol, Vukadin, Postonjski, Deak, Haramustek, Aščić, Kovačić, Šaban, Dačnik. JOŠ SU IGRALI: Strahonja, Cvrtila, Seda, Šoštarić, Čehulić, Bobek, Krpanec, Rihtarić, Mutak, Baneković. TRENER: Mario Čehulić

Još članaka iz "Sport"

Facebook