Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorec otvara prvenstvo gostovanjem u Zelini

U petak počinje prvenstvena utrka 3. NL centar


U petak, 25. kolovoza 2023. godine, počinje prvenstvo 3. NL Centar, i otvara ga krapinski Zagorec koji gostuje u Zelini kod istoimenog kluba ( 17,30 sati ) dok druga dva naša treće ligaša igraju u subotu, Tondach u Maču u 17,30 sati,  dočekuje Mladost iz Petrinje dok će Gaj svoju prvu prvenstvenu utakmicu odigrati protiv Samobora u isto vrijeme kao i Tondach.  

Krapinski Zagorec odlazi na prvo gostovanje u bitno izmijenjenom sastavu u odnosu na prošlu sezonu tako da u Zelinu će iz prvih jedanaest prošle sezone Bruči, Landripet, Stiperski, Christian i Bračević, dok ostali dio sastava čini mladost Zagorca ( Topolovec, Jazbec, Ružak, Stiperski, Habjanec, Brčić, Mišak, Frinčić, Mikuš i Petonjić )   i nekoliko prinova te dodamo li tome da će se uskoro priključiti sastavu i ozlijeđeni Strabić, Majcenić i Harrison - mogu slobodno napisati – sasvim novi, redizajnirani Zagorec koji će pokazati da vjera u mlade je više negoli vjera u skupe pridošlice uz opasku da treba imati strpljenja jer oscilacije će biti sastavni dio igre ovog mladog Zagorca. Obzirom da se Uprava okrenula domaćim igračima naglasiti ću i da trenerski dvojac čine dvojica Krapinčana – Ivan Zubić, trener, i Ivan Ivanović, pomoćni trener.

Pitali smo trenera Ivan Zubića što očekuje od prve utakmice ?

„Čeka nas sigurno dosta zahtjevna utakmica u kojoj respektiramo svog protivnika ali mi imamo priliku jer imamo svoju kvalitetu. Naša je momčad mlada, o tome sam već govorio, ali pravim pristupom i angažmanom u petak  možemo prikazati puno toga i odmah na startu prvenstva uknjižiti neke bodove. Svi igrači, osim Nasrija - ozlijeđen, koji su prošli pripreme su potpuno spremni za sutrašnju utakmicu. Jako sam zadovoljan angažmanom igrača na pripremama. Svakako trebalo nam je jedno vrijeme da se „polovimo“ ali smo i u tome uspjeli. Odradili smo dobre pripreme i vjerujem  da sutra na utakmici ako ne na pravimo neku kardinalnu, tehničku pogrešku utakmica će završiti rezultatom kojim ćemo biti zadovoljni“ – rekao nam je trener Zagorca Ivan Zubić.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook