Prethodni članak
Sljedeći članak

Završio turnir u Poznanovcu. Donosimo detalje


Nogometni klub "Inkop" organizirao je vrlo uspješno još jedan tradicionalni turnir u nogometu za seniore i veterane. Jučer je na rasporedu bila završnica. Najprije su na teren izašli veterani Rudar M i Tondacha. Oni su još u nedjelju dogovorili međusobno da će o trećem mjestu odlučiti izvođenjem penala, a tu su se bolje snašli veterani Tondacha i slavili sa 4:2 te tako uzeli treće mjesto.

Nakon toga odigrana je utakmica za treće mjesto kod seniora u kojoj je Klanjec pobijedio domaćine Inkop sa 5:1.

U veteranskom finalu igrali su Zagorec Krapina i NK Matija Gubec. Utakmica je završila bez golova, pa su pobjednika dali tek penali. Tu su se bolje snašli veterani Zagorca i slavili sa 4:2.

I na koncu u velikom seniorskom finalu hrvatski trećeligaš Gaj Mače je sa 1;0 pobijedio novog člana 4. NL središte Ivančicu iz Zlatar Bistrice. Gol odluke zabio je Tomislav Haramustek

Proglašeni su i najbolji pojedinci u obje kategorije. Kod veterana najbolji igrač je Ivan Firer (Zagorec KR), najbolji golman Stjepan Benko (Matija Gubec) a najbolji strijelac Mario Malarić (Zagorec KR).

Kod seniora najboljim je igračem proglašen Tomislav Haramustek (Gaj Mače) za najboljeg golmana Matija Nuli (Ivančica) dok je najbolji strijelac bio Vladimir Brlek (Klanjec). Pehare i statue za najbolje pojedince podijelili su načelnik Općine Bedekovčina Darko Ban i predsjednik NS KZŽ Stjepan Merkaš – Krojf.

Besprijekorno je kroz sva četiri dana svoj posao odradila i sudačka, za ovu prigodu četvorka: Krešimir Sokolić, Nikola Kožar, Martin Komorski i Boris Petriško.

Vrijeme je poslužilo organizatore, pa su posjetitelji četiri dana uživali u nogometu, ali i u popratnom programu, ugostiteljskoj ponudi i glazbi uživo. Za zabavu su bili zaduženi bendovi ''Matrix'' i ''Pola-pola''.

Još članaka iz "Sport"

Facebook