Prethodni članak
Sljedeći članak

Europska unija financira vinske i pješačke staze

Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije potpisala je s Ministarstvom financija Republike Hrvatske, Središnjom j


Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije potpisala je s Ministarstvom financija Republike Hrvatske, Središnjom jedinicom za financiranje i ugovaranje, Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u iznosu od 160.364,55 eura za projekt pod nazivom Označitev ob Sotli“ koji je prošao na natječaju Program za susjedstvo Slovenija-Mađarska-Hrvatska INTERREG IIIA 2004-2006.


Navedeni ugovor se financira iz pretpristupnog programa Phare 2006.

Dobiveni iznos pokriva 75 % troška cijelog projekta dok će preostalih 25% financirati Krapinsko-zagorska županija. Navedenim financijskim sredstvima će TZ Krapinsko-zagorske županije u suradnji sa Zagorskom razvojnom agencijom, Županijskom upravom za ceste i Krapinsko-zagorskom županijom izraditi Studije vinskih i pješačkih staza Krapinsko-zagorske županije, elaborate istih na temelju kojih će se dobiti suglasnosti i izvršiti obilježavanje vinskih i pješačkih staza Krapinsko-zagorske županije.

U sklopu istog projekta postavit će se i turistička smeđa signalizacija na istočnom dijelu Krapinsko-zagorske županije. Vrijeme realizacije projekta iznosi 13 mjeseci.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook