Prethodni članak
Sljedeći članak

LIJEPE VIJESTI: Zlatar Bistrica opet ima kino!


-Nakon dugog niza godina, ponovno krećemo s kino – projekcijama u Zlatar Bistrici i zbog toga sam izuzetno sretna. Nadam se da će posjećenost i interes biti velik, da će naši sumještani, ali i svi ostali koji vole filmove i izaći u kino, biti zadovoljni. Nadam se da će se svi dobro osjećati, kao u ona stara dobra vremena. Krenuli smo s animiranim filmom, kako bismo počeli od najmlađih i njih razveselili – rekla je u nedjelju na otvorenju sezone kino – projekcija u zlatarbistričkom Domu kulture načelnica Općine Zlatar Bistrica Vesna Mikulec te najavila da će do kraja godine biti još četiri projekcije, a ako bude interesa, i više.  

Prvi film koji su s veseljem pogledali mnogi mali Zlatarbistričani i njihovi roditelji, bio je animirani obiteljski film “10 života”, a potom je prikazana komična drama “Nakon ljeta”.

Oba filma trenutačno igraju u kinima širom Hrvatske i bilježe odličnu posjećenost i lijepe reakcije publike.  

Obje projekcije su bile besplatne za sve posjetitelje, a kao što i priliči kinu, na ulazu u dvoranu mogle su se kupiti kokice.

Prikazivanje filmova realizacija je projekta ”Revitalizacije kinodvorane Doma kulture”, a za koji je nabavu opreme sufinancirala Krapinsko-zagorska županija temeljem Ugovora o dodjeli financijskih sredstava za program/projekt ”Nabava opreme za kinodvoranu u Domu kulture u Zlatar Bistrici”, kao djelatnost zaštite, očuvanja i održivog upravljanja kulturnom baštinom, u okviru programa javnih potreba u kulturi Krapinsko-zagorske županije za 2024. godinu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook