Prethodni članak
Sljedeći članak

Luka Modrić konačno odlučio! Oko podneva stiže i službena objava


Tijekom odmora s obitelji na jadranskoj obali hrvatski kapetan Luka Modrić napokon je dobio poziv iz Madrida koji je dugo čekao.

Dok je u okolici Dubrovnika uživao s obitelji i prijateljima na godišnjem odmoru, na luksuznoj jahti Ferretti Custom Line 120 Erolia, 37-godišnji Luka Modrić dočekao je i dan kad će s Realom produžiti ugovor na još jednu sezonu, piše tportal

Kako javlja dobro obavješteni stručnjak za transfere Fabrizio Romano, Luka Modrić napokon zna gdje će igrati u sljedećoj sezoni i može biti miran. Jer ipak je trajala svojevrsna neizvjesnost... Naime, kako se doznalo Modrić je odbio vrtoglavih 75 milijuna eura po sezoni iz Saudijske Arabije. A sve zbog toga što je želio ostati u Realu!

AS doznao hoće li Luka Modrić igrati za Hrvatsku te zašto je odbio bogate Saudijce

'Luka Modrić nije promijenio svoje planove usprkos ponudama iz Saudijske Arabije. Kao što smo objavili još u svibnju, on će i iduće sezone biti igrač Reala. Očekuje se službena objava da je produljio ugovor do lipnja sljedeće godine', napisao je Romano. Kasnije je još proširio svoju poruku o Modriću uz fotografiju koja sugerira odbrojavanje do potpisa ugovora.

Kako se doznaje Real bi tijekom ponedjeljka oko podne trebao službeno objaviti kako je s Modrićem - koji će u rujnu proslaviti 38. rođendan, produžen ugovor na još godinu dana.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook