Prethodni članak
Sljedeći članak

OVE SUBOTE: Otvara se dječje igralište u Gorjakovu uz super zabavu za klince


Grad Pregrada ove će subote s početkom u 13 sati otvoriti dječje igralište u Gorjakovu, kraj PŠ Gorjakovo, Gorjakovo 98. Otvorenje je organizirano u sklopu projekta 'Zajedničko planiranje proračuna' kojeg provodi Grad Pregrada u suradnji s Udrugom gradova.

Zajedničkim planiranjem proračuna građani dobivaju mogućnost da svake godine izravno odlučuju o tome koje će se male komunalne akcije provesti u njihovoj ulici ili mjesnom odboru čime gradska uprava dobiva bolji uvid u potrebe na terenu, a sve rezultira povećanjem razine povjerenja između građana i gradske uprave, a ovo je upravo jedan od takvih projekta.

Uz sredstva u okviru projekta 'Zajedničko planiranje proračuna' za uređenje dječjeg igrališta dodatno su osigurana sredstva iz proračuna Grada Pregrade te Krapinsko - zagorske županije kroz dječji participativni proračun za 2024. godinu.

U sklopu programa djecu očekuje super zabava uz igre i facepainting, a organizatori otvorenja su Grad Pregrada u suradnji s Mjesnim odborom Gorjakovo te udruga 'Složno Gorjakovo'.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook