Prethodni članak
Sljedeći članak

Počela subvencija srednjoškolskog prijevoza

Do 3. siječnja ove godine zaprimljeno je 2050 zahtjeva za subvenciju prijevoza učenicima srednjih škola s prebivalištem


Do 3. siječnja ove godine zaprimljeno je 2050 zahtjeva za subvenciju prijevoza učenicima srednjih škola s prebivalištem na području naše Krapinsko-zagorske županije.


Očekuje se ukupno oko tri tisuće zahtjeva, a oni se mogu predati osobno ili poslati poštom u Službu za prosvjetu i šport Krapinsko-zagorske županije, Frana Galovića bb, Krapina.

Subvencija prijevoza u visini od pedeset posto bit će isplaćena na račune roditelja najkasnije 10. veljače ove godine za one koji će predati zahtjeve do kraja siječnja.

Oni koji će zahtjeve predati u veljači neće imati pravo na isplatu subvencija za mjesec siječanj. Glavni cilj subvencije prijevoza je poticanje odnosno omogućavanje što većem broju učenika s područja naše Županije stjecanje srednjoškolskog obrazovanja.

Subvencija će biti samo za vrijeme drugog polugodišta školske godine 2006/07 što je dobra priprema za školsku godinu 2007/08 kada će Vlada Republike Hrvatske nastaviti taj posao kao što je najavila u svom Nacionalnom programu populacijske politike besplatan prijevoz za sve srednjoškolce na području cijele države.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook