Prethodni članak
Sljedeći članak

PROGNOZA ZA IDUĆIH ŠEST DANA: Božarov otkrio što nas čeka sve do ponedjeljka

  • Kristijan Božarov

    Kristijan Božarov (Foto: Pixsell)


Čini se da bi se djelomično sunčano vrijeme moglo zadržati u srijedu, ali u popodnevnim satima ponegdje je moguć kraći pljusak. Vjetar uglavnom slab. Jutro malo svježije uz mjestimičnu magla, a dnevna temperatura bi mogla narasti do 23 Celzijeva stupnja.

Za četvrtak prognoziramo uglavnom suho i djelomično sunčano vrijeme. Ujutro mjestimična magla uz temperaturu od 10 do 15°C, a dnevna će uz dosta jak jugozapadni vjetar doći blizu 25 stupnjeva.

Južina će potrajati i veći dio petka, kao i djelomično sunčano vrijeme. Kako se dan bliži kraju tako će uz sve više oblaka mjestimice biti kiše i pljuskova, najprije na zapadu županije. Još uvijek toplo pa će petak možda biti najtopliji dan ovog tjedna, ali vjerojatno i najvjetrovitiji pa neće biti baš ugodno.

Pad temperature se očekuje u subotu. To će biti oblačniji i hladniji dan uz pojačan sjeverni vjetar i mjestimičnu kišu. Temperatura zraka će cijeli dan biti između 10 i 15 Celzijevih stupnjeva.

Nakon te promjene, čini se da bi u nedjelju i početkom sljedećeg tjedna vrijeme opet bilo povoljnije i stabilnije. Doduše, jutra će biti dosta hladna, mjestimice i maglovita. Dnevna temperatura oko ili malo preko 15°C.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook