Prethodni članak
Sljedeći članak

Snimku divljanja motorom postavio na Internet

Mladić koji se, kako kaže policija, “delao frajer” snimajući sam sebe kako juri zagorskim cestama brzinom od


Mladić koji se, kako kaže policija, “delao frajer” snimajući sam sebe kako juri zagorskim cestama brzinom od 170 km/h i stavio snimku na internet brzo je i lako pronađen, a usput je zaradio i dvije prekršajne prijave.

Prijave su podnesene zbog kršenja Zakona o sigurnosti u prometu i zbog izbjegavanja carinskog nadzora, jer je 28-godišnji mladić u vožnju krenuo prije nego što je legalizirao svog čeličnog ljubimca.

- Poruka je to svim takvima da se ne igraju i jure cestama, ugrožavajući i svoju i tuđu sigurnost.

Naši djelatnici pretražuju i internet, što možda takvi ne znaju - doznajemo u PU krapinsko-zagorskoj. Mladić je inače otkriven, kaže policija, prema nekim oznakama na motoru jer je kameru instalirao tako da se vidi mjerač brzine, ali su lako uočljivi bili i neki drugi detalji.

Snimku je D. M. postavio na lokalne, općinske internet stranice, odnosno Humski forum 9. srpnja, a policija ga je otkrila tri dana poslije. Kako kažu u PP Pregrada, radi se o trkaćem modelu Yamahe, uvezenom iz Slovenije. Motor ne samo da nije ocarinjen nego je i neregistriran, što će maštovitog trkača skupo koštati.

Vratolomna vožnja inače se odvijala na potezu od Huma na Stuli do Prišlina, a sve je snimljeno u 11 sati. Znatiželjnici više ne mogu vidjeti snimku jer je nakon policijske intervencije uklonjena s Interneta.

Izvor: Jutarni list

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook