Prethodni članak
Sljedeći članak

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Pronađen auto kod Sračinca. U njemu tijelo žene


Potraga za vozilom koje je u četvrtak u kasnim večernjim satima sletjelo u odvodni kanal kod HE Varaždin u Sračincu završena je sinoć satima kada je vozilo pronađeno u kanalu i izvučeno, a u njemu je bilo tijelo, zasada nepoznate ženske osobe.

Policijsku uprava varaždinska napominje kako je dojava o slijetanju vozila stigla u četvrtak oko 21,30 sati, nakon čega su na teren stigli policijski službenici koji su krenuli u potragu za vozilom.

Potraga se zbog mraka nastavila u ranim jutarnjim satima u petak, a nju su bili uključeni policijski službenici interventne i specijalne policije te pripadnici HGSS-a. Ronioci su vozilo našli u petak poslijepodne.

Ronioci specijalne policije pronašli su vozilo te je ono u 16,50 sati izvučeno na obalu. Utvrđeno je da se radi o osobnom vozilu u kojem je pronađeno tijelo za sad nepoznate ženske osobe – stoji u priopćenju PU varaždinske.

Dežurna državna odvjetnica odredila je očevid na vozilu te je naložila obdukciju, a tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook