Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO I FOTO] Iz Pariza trener Jane Pavalić: 'Prekrasan događaj koji ću pamtiti cijeli život'


Nakon otvaranja Olmpijskiha igara u Parizu javio nam se prof. Ivica Androić, trener naše plivačice Jane Pavalić koja je prva zagorska olipmijka, a vrlo velike zasluge za to uz nju naravno ima i njen trener koji će joj biti stručna i moralna podrška da ostvari što bolji rezultat u Parizu.

-Ovo je prekrasan događaj koji ću pamtiti cijeli život. Sve je bilo savršeno organizirano. Vožnja brodom prilikom predstavljanja država trajala je oko sat vremena, a duž cijele Seine su bile tribine i imam dojam da se okupilo oko 500.000 gledatelja. Nažalost zbog kiše odmah nakon predstavljanja morali smo se vratiti u Olimpijsko selo i nismo mogli prisustvovati samoj završnici otvaranja – izjavio nam je Ivica Androić.

Iako su tek dva dana u Parizu, Jana i njen trener odradili su tri treninga. Plivalište je savršeno, kao i uvjeti u Olimpijskom selu otkriva nam Androić. Odlična je i hrana i sve baš sve je na najvišem nivou kako i dolikuje najvećem svjetskom sportskom natjecanju. 

U utorak 30.7. oko 11 sati Jana kreće u kvalifikacije na 100 slobodno. Opterećenja nema, ali poznavajući nju možemo očekivati lijepe vijesti. 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook