Prethodni članak
Sljedeći članak

VRLO AKTIVNI LOPOVI: Porušili tuđa drva, ukrali bicikl, majice i benzin

Sedamdesetrogodišnjaku su dvojica muškaraca iz šume u Klimenu porušili čak 23 stabla


Sedamdesetrogodišnji muškarac zagorskoj je policiji prijavio dvojicu muškaraca, 47 –godišjaka i 49 – godišnjaka kako su mu još tijekom srpnja porušili i otuđili čak 23 stabla iz šume u Klimenu u općini Konjščina. Šteta iznosi više tisuća kuna. U  Velikoj Veterničkoj je 22 –godišnji mladić ukrao bicikl 27 – godišnjaku. Nije bilo teško, s obzirom da je bicikl bio parkiran u otvorenoj garaži.

Provala i krađa se dogodila i u naselju Mrzlo Polje kod Velikog Trgovišća. Lopov  je iz vikendice ukrao PVC kanistar s nekoliko litara benzina i nekoliko majica, a 57 – godišnji vlasnik oštećen je za manje od tisuću kuna. U izvješću Policijske uprave krapinsko – zagorske koje prati 24 sata provaljeno je i u benzinsku postaju u Oroslavju iz koje su ukradene cigarete raznih marki. Šteta je nekoliko tisuća.

Evidentirana je jedna prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile lake tjelesne ozlijede te dvije prometne nesreće u kojima je nastala materijalna šteta, prekršaj neovlaštenog posjedovanja droge i jedan prekršaj iz Zakona o prebivalištu.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook