Prethodni članak
Sljedeći članak

Župan Kolar održao sastanak s dječjim gradonačelnicima i načelnicima


Sastanak župana Željka Kolara s dječjim gradonačelnicima i načelnicima s područja županije održan je u srijedu, 9. listopada 2024. godine, u Osnovnoj školi Marija Bistrica. Na sastanku su predstavljene aktivnosti obilježavanja Dječjeg tjedna u Krapinsko-zagorskoj županiji te model dječjeg participativnog proračuna, dok je župan Kolar odgovorio i na brojna pitanja mladih gradonačelnica i načelnica o mogućnostima daljnjeg poboljšanja uvjeta odgoja i obrazovanja.

„Krapinsko-zagorska županija ponosi se titulom Županija – prijatelj djece, koju je dobila među prvima u Hrvatskoj. Ta titula je dokaz priznanja, ali je ujedno i odgovornost koja nas potiče da radimo što više i što bolje kako bismo ispunili vaše potrebe i potrebe sve djece“, poručio je župan Kolar na početku samog sastanka.

Sastanak, koji je održao u sklopu Dječjeg tjedna u Krapinsko-zagorskoj županiji, vodili su župan Željko Kolar i dječji načelnik Marije Bistrice Josip Klapač. Na njemu su sudjelovali i zamjenica dječjeg načelnika Bedekovčine Franka Osrečak, dječji načelnik Konjščine Josip Hopek, dječja načelnica Mača Petra Benčić, dječja načelnica Svetog Križa Začretja Maja Lovrenčić, dječja načelnica Tuhlja Sara Fekeža, dječji načelnik Velikog Trgovišća Toni Horvat, dječja načelnica Kumrovca Tena Škvorc, dječja načelnica Zagorskih Sela Mia Bišćan, dječja gradonačelnica Pregrade Ela Čuček te dječja načelnica Radoboja Magdalena Tepuš.

Okupljene su pozdravili i načelnik Općine Marija Bistrica Josip Milički te ravnatelj Osnovne škole Marija Bistrica Dominik Karajić.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook