Bernard Gulić, pobjednik Kutije šibice vodi junire MNK Stubaki

Autor Zagorje.com

Ekipa junira Malonogometnog kluba "Stubaki" iz Stubičkih Toplice nastupa na 6. malonogometnoj zimskoj lizi udruge roditelja LIMAČ ZAGIĆ u Zagrebu.

bernard gulić stubaki.jpg

Ekipa juniora Malonogometnog kluba "Stubaki" iz Stubičkih Toplice nastupa na 6. malonogometnoj zimskoj lizi udruge roditelja LIMAČ ZAGIĆ u Zagrebu.

Juniori MNK "Stubaki" vodit će poznato ime hrvatskog velikog i malog nogometa Bernard Gulić. Gulić je dugogodišnji igrač Nogometnog kluba Inter iz Zaprešića, a sa ekipom PROMOTION PLAY osvojio je krajem prošle godine i najpoznatiji malonogometi turnir "Kutiju šibica 2102".
 
Za Malonogometni klub "Stubaki" nastupaju sljedeći igrači: Danijel Barišić, Ivan Relota, Marko Kučko, Leon Dragun, Karlo Lukanić, Matej Đaković, Tin Brezec, Dominik Rešetar, Tomislav Jedvaj, Petar Petek i Filip Šturlan (kapetan). Trener i voditelj ekipe je Bernard Gulić.

Sve rezultate i informacije o 6. malonogometnoj zimskoj ligi možete pratiti na web adresi kluba: www.mnk-stubaki.hr, kao i na facebook profilu: http://www.facebook.com/mnk.stubaki.