Prijatelji Radoboja i Humane zvijezde remizirali uz osam golova.

Autor

Odigrana humanitarna nogometna utakmica za pomoć udrugi „Radobojsko srce“

humanitarna utakmica radoboj za web.JPG

Odigrana humanitarna nogometna utakmica za pomoć udrugi „Radobojsko srce“

RADOBOJ Humanitarna nogometna utakmica u Radoboju između Prijatelja Radoboja i Humanih zvijezda završila je remijem (4:4) uz čak osam golova. Dva gola za Prijatelje Radoboja postigao je Anđelko Topolovec (načelnik Radoboja) koji nas je ugodno iznenadio svojim nogometnim umijećem. Preostala dva pogotka dijela su Krleže i Poljaka. Za Humane zvijezde dva je pogotka postigao Bičanić, a po jedan Besek i Čordaš. Sav prihod s ove utakmice ide na račun udruge „Radobojsko srce“ koja okuplje djecu i odrasle sa posebnim potrebama u općini Radoboj.

Prije samog početka utakmica članovi udruge „Radobojsko srce“ slikali su se s akterima ove utakmice, što je kod njih izazvalo veliko zadovoljstvo i uzbuđenje, a Humane zvijezde darivale su ih prigodnim poklonima.

Prijatelje Radoboja predvodili  su župan Željko Kolar, njegov zamjenik Anđelko Ferek Jambrek, Josip Krleža, Predrag Štromar, Anđelko Toplovec , Jakob Bukvić, dok su Humane zvijezde predvodili Andrej Panadić, Tomislav Rukavina, Dražen Besek i Miroslav Bičanić.