Noxin završio snimanje albuma uz Bogovićevo gostovanje

Autor

Prošli tjedan Zagorje je posjetio začetnik hrvatskog punka te nekadašnji frontman Prljavog kazališta Davorin Bogović. Ra

p_272336Davorin_Bogović1.jpg

Prošli tjedan Zagorje je posjetio začetnik hrvatskog punka te nekadašnji frontman Prljavog kazališta Davorin Bogović. Razlog je bilo gostovanje koje su članovi zagorske rock grupe Noxin dogovorili s Bogovićem koji se bez ikakvih komplikacija odazvao njihovom pozivu.


Snimanje se održalo u studiju Kasandra u Tugonici. Zgodno je spomenuti da je Davorin Bogović porijeklom iz Zagorja i to kombinacija Zlatara i Kraljevca na Sutli. Kako sam kaže i danas voli navratiti med brege, posjetiti rodbinu te svog prijatelja Kreša iz Zadruge.

S ovom suradnjom Noxinovci su snimili i posljednju kompoziciju koju će uvrstiti na album. Slijedi već uobičajena procedura- miksanje i mastering pa bi album prvijenac grupe Noxin i gostiju svjetlo dana trebao ugledati u ljetnim mjesecima i to u izdanju Kondorcomma.

Materijal će obuhvatiti desetak kompozicija od kojih je jedna instrumentalna dok su na ostalima gostovala eminentna imena hrvatske glazbene scene (Ivanka Mazurkijević-Stampedo, Arieb Azar-ex Shamrock Rovers, Jakša Kriletić Jordes-ex Jinx, Ihtis, Miro Odak-ex. Krug, Davorin Bogović...).

NAjčitanije