Otvorenje ribičke sezone ŠRD ''Šaran'' Marija Bistrica 30. travnja

Autor el

Već ove nedjelje radna akcija

šrd šaran mb arhiva 1.JPG

Tradicionalno otvorenje ribolovne sezone ŠRD ''Šaran'' Marija Bistrica održat će se u subotu 30. travnja na ''Cukorovom bajeru'' s početkom u 8,00 sati. Osim članova društva pozivaju se i dobrodošli su svi koji vole boravak u prirodi, da s ribićima provedu cjelodnevno druženje, uz bogatu ponudu jela i pića, uz neizostavni fiš paprikaš i glazbeni sastav.

Prije otvorenja, u nedjelju 24. travnja na bajeru "Pobednik" održat će se tradicionalno natjecanje "Leskov kup" s početkom u 09 sati. Natjecanje će biti podijeljeno u tri kategorije (kadeti. juniori, seniori). Uz članove društva pravo sudjelovanja na natjecanju imaju i svi ostali zainteresirani. Mole se natjecatelji da natjecanju pristupe jedan sat ranije zbog pripreme i izvlačenja pozicija.

Također, Upravni odbor ŠRD "Šaran" Marija Bistrica poziva sve članove društva da se u što većem broju odazovu na prvu ovogodišnju radnu akciju koja će se održati u nedjelju 10. travnja s početkom u 8 sati na ''Cukorovom bajeru''. Mole se članovi da sa sobom ponesu adekvatan alat (flakserica, motorna pila, lopata. sjekira i dr.).