Zagreb: Održana 18. Noć Zagoraca

Društvo Zagoraca Kaj iz Zagreba organiziralo je tradicionalnu Noć Zagoraca koja se održala po 18. put. Kongresna dvo

p_306756IMG_4770 (675 x 448).jpg
Društvo Zagoraca Kaj iz Zagreba organiziralo je tradicionalnu Noć Zagoraca koja se održala po 18. put. Kongresna dvorana Zagrebačkog velesajma bila je ispunjena do posljednjeg mjesta i zabava je mogla početi.

Iako su većinu dvorane ispunili Zagorci koji žive u Zagrebu, među gostima su bili i županica Vlasta Hubicki, predsjednica Županijske skupštine Sonja Borovčak, krapinski gradonačelnik Josip Horvat, nekoliko poznatih zagorskih gospodarstvenika i drugi.

Meštar ceremonije bio je Davor Dretar Drele, koji se kako je rekao pojavio zahvaljujući ljubaznosti supruge, koja ga je i pratila na fešti. Samu noć otvorio je predsjednik Društva Zagoraca, Stjepan Rusan. Prisutnima su se obratili i županica Hubicki, Sonja Borovčak te zagrebački gradonačelnik Milan Bandić kojem se Drele zahvalio na pomoći pri organizaciji noći, tješeći ga uz to da ne bu trebal niš delati .

Pozdravljeni su zaslužni članovi za rad u Društvu, dok je Radek Brodarec primio poklon za dugogodišnju suradnju. U rekordnom roku nestalo je jela za koje se pobrinuo Favory iz Stubičke Slatine, a koje su svi pohvalili. Onda su se svi hitili na ples i tancali na veliko uz Fakine.

Nastupio je i Kvartet Gubec koji je još jednom svojim nastupom oduševio sve prisutne. Zanimljivo je da su u susjednoj dvorani svoju noć imali Slavonci, ali sigurni smo da Zagorcima nisu bili ni do koljena na plesnom podiju.

fofogalerija u pripremi

NAjčitanije