Prethodni članak
Sljedeći članak

Minimalno, ali zasluženo slavlje Zagorca KR

1. Kolo III. NL-centar, ZAGOREC KR – Sava Strmec 1:0


Teže od očekivanog, ali sasvim zasluženo Zagorec KR došao je do tri važna boda na startu novog izdanja III. NL-centar u kojem Krapinčani imaju najveće moguće ambicije. Teško sparno vrijeme i defenzivni protivnik nisu dali igračima Tihomira Šeperca da se razmašu i pokažu što znaju, no pobjedi se „ne gleda u zube“. Pobjeda Zagoreca KR je minimalno izražena s 1:0, ali i više je nego zaslužena.

Prvi je zaprijetio u 13. minuti Majecnić iz slobodnog udarca, no bio je neprecizan. U 19. Korytsky ne koristi odličan pas Kneza i puca s pet metara udaljenosti u Đurđeka. Majecnić odično ubacuje iz slobodnjaka u 28. minuti, Štimac dobro puca glavom, no Đurđeka spašava greda. Konačno u 37. minuti Zagorec KR je poveo. Korytsky je lijepo ubacio s lijeve strane na drugu stativu gdje je Šimunić vratio loptu glavom u sredinu, a Štimac isto tako glavom spremio loptu u mrežu za konačnih 1:0.

U nastavku malo pravih šansi. Bilježimo tek bijeg Stiperskog u 60. minuti kada je krenuo sam prema Đurđeku i pucao pokraj gola, a pet minuta kasnije Frinčić ne koristi još jedan odličan ubačaj Majcenića i s tri metra udaljenosti puca preko gola. Gosti su jedini put zaprijetili u 90. minuti, no bez pravog učinka i sva tri boda zasluženo ostaju u Krapini. 

 

 

ZAGOREC KR – SAVA STRMEC 1:0 (1:0)

KRAPINA: ŠRC Podgora, GLEDATELJA: 150, SUCI: Sučić, Deverić i Aščić.

STRIJELAC: 1:0 Štimac 37'.

 ZAGOREC KR: Bruči, Štimac, Frinčić, Knez (71' Gregurić), Majecnić (79' Krznar), Topolovec, Šimunić, Ružak (46' Stiperski), Landripet, Korytskyi (53' Hanžić), Jazbec (46' Strabić). TRENER: Tihomir Šeperac

SAVA STRMEC: Đurđek, Baukla, Marić (76' Gulija), Nasri, Husnjak, Regvar (60' Morić), Godić, Grofelnik, Vidović, Sečenj, Žerjavec. TRENER: Ivan Piplica

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook