Prethodni članak
Sljedeći članak

Vrapču bodovi, Zagorcu KR posjed


Krapinčani se s prvog ovosezonskog gostovanja vraćaju bez bodova. Vrapču je jedan pogodak bio dovoljan za sva tri boda. Ključni detalj utakmice zbio se već u 3. minuti kada se Bunoza dobro ubacio na ubačaj iz kornera s lijeve strane i zatresao mrežu za 1:0. Nakon toga konce igre preuzima Zagorec KR koji dominira u posjedu, dok su domaći opasni iz kontri.

U 18. minuti odličnu je priliku imao Gregurić koji izlazi sam prema domaćem vrataru, no ovaj intervenira i nosi loptu, a da nevolja bude veća Gregurić u padu lomi prst, pa mora izaći iz igre. 
U nastavku je Zagorec KR imao opasne udarce Jazbeca (greda) i Yehora (obrana Ševerdije), no rezultat se nije promijenio. Imali su i domaći veliku priliku no Majcenić je loptu s gol-crte odbio u polje. 

VRAPČE – ZAGOREC KR 1:0 (1:0)

ZAGREB: igralište Vrapča, GLEDATELJA: 100, SUCI: Barišić, Rašić i Radić.
STRIJELAC: 1:0 Bunoza 3'.

VRAPČE: Ševerdija, Deak, Butković, Abiola (58' Savio), Markulin (58' Pađen), Tomšić (87' Vučemilović-Vranjić), Ćosić, Kelava, Soromotockuwu (90'+2 Jurak), Markušić, Bunoza. TRENER: Denis Bezer

ZAGOREC KR: Bruči, Štimac, Frinčić (58' Strabić), Stiperski (46' Turniški), Knez, Majcenić, Topolovec (56' Brčić), Šimunić, Landripet, Jazbec (58' Krznar), Gregurić (20' Korytskyi). TRENER: Tihomir Šeperac

Još članaka iz "Sport"

Facebook