Prethodni članak
Sljedeći članak

Noćas provalio u prazan stan u Zagrebu, a onda je taman vlasnik došao doma...

  • Policija hitna

    Foto: Pixsell (Fotografija je ilustrativnog karaktera i nije u vezi s navedenim događajem)


Foto: Ilustracija/Pixsell

31-godišnji Zagrepčanin ostao je zasigurno u šoku kad se noćas vratio doma i u stanu zatekao nepoznatog muškarca koji je provalio u njegov stan u namjeri da se domogne kakvog vrijednog plijena.

Kako je izvijestila Policijska uprava zagrebačka, to se odgodilo noćas oko 1,30 sati u zgradi u Ulici Dobriše Cesarića u Španskom.

Vlasnik stana zaskočio je lopova i pokušao ga savladati upustivši se s njim u fizički sukob, što mu je na koncu i pošlo za rukom, tako da je provalnika zadržao do dolaska policije koju je odmah i pozvao. Provalnik je pritom zadobio i teže ozljede.

"Noćas, 25. srpnja oko 1.30 sati u Susedgradu u Ulici Dobriše Cesarića u stanu, 31-godišnjak je u jednoj od prostorija zatekao nepoznatu mušku osobu s kojom je došao u fizički sukob te ga zadržao ga do dolaska policije.

Dolaskom na mjesto događaja policijski su službenici utvrdili da se radi o 50-godišnjaku koji je imao razni alat. Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. U tijeku je kriminalističko istraživanje", priopćila je PU zagrebačka.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook